5 solutii de depozitare a hainelor daca nu ai spatiu pentru dulap


Utile / Friday, January 12th, 2018

Mobila ne ajuta sa ne organizam eficient si functional locuinta.

De cele mai multe ori insa, depozitarea hainelor este o sarcina ce poate provoca multe neplaceri. Sigur ca un dulap este necesar, insa ce te faci cand spatiul nu iti permite sa ai dulapul de care ai nevoie?

De la canapele extensibile cu lada de depozitare, la un pat cu lada de depozitare, pana la cuiere sau suporturi metalice pentru haine.

Daca te confrunti cu problema asta de ceva timp, mai jos vei gasi 5 solutii pentru depozitarea hainelor:

  1. Realizeaza o improvizatie de depozitare in spatele patului folosind o perdea

Utilizeaza peretele din spatele patului! De-a lungul peretelui, aseaza un suport metalic pentru haine si acopera intregul decor cu o perdea.

Daca asezi patul in fata perdelei vei pacali ochiul. De ce? Va da impresia ca patul este sprijinit de perete, cand de fapt, se afla la cativa cm de acesta.

Trage perdeaua si hainele nu se vor mai vedea. Da perdeaua la o parte si te-ai ales cu o improvizatie functionala de depozitare.

 

2. Paturi sau canapele extensibile moderne cu spatii de depozitare

Daca esti in cautarea unui pat nou si nu ai spatiu suficient si pentru un dulap, ar trebui sa iei serios in considerare alegerea unui pat cu spatiu de depozitare.

Exista mai multe modele pe piata, unele cu lada de depozitare, cu sertare, altele care se pot ridica complet.  Sigur vei gasi un pat care sa se potriveasca cu cerintele tale!

Pentru camera de oaspeti, poti alege o canapea extensibila cu spatiu de depozitare pentru a le oferi musafirilor un confort sporit.

 

3. Vopseste un suport de umerase agatat de tavan in culoarea celorlalte piese de mobila 

Gandeste-te la un suport de umeras prins de tavan, pe care sa il vopsesti in nuanta mobilierului din jur.

Pentru a combina elementele de depozitare, a aseza lucrurile functional si cu un aspect estetic placut, ia in considerare aceasta solutie.

Un suport de umerase vopsit, prins de tavan, lasa destul spatiu pentru a adaposti sub el cufere sau servante. Este o solutie buna, avand in vedere ca nu iti doresti ca toate articolele de imbracaminte sa fie expuse tot timpul, nu-i asa?

 

4.Ce zici de un cuier de haine mobil?

Un dulap mobil poate deveni realitate printr-un cuier de haine cu roti. Un raft in partea de jos este util pentru pantofi si cosuri de depozitare. In partea de sus, pe o bara de agatat se pot aseza hainele, iar daca ai posibilitatea sa o extinzi prin peretele cuierului va fi ideala pentru genti, accesorii, umbrele etc.

Aceasta mobilitate te va ajuta sa ai aproape tinutele cand vrei sa te probezi in fata oglinzii!

 

Un dormitor mic nu inseamna ca nu poate fi functional. Aplica una dintre solutiile de mai sus pentru a economisi spatiul, iar depozitarea hainelor sa nu mai fie o problema pentru tine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *